Lowe Vibe si Mobile Works au creat pentru Unilever un proiect de Augmented Reality in-store

Lowe Vibe si Mobile Works au creat pentru Unilever un proiect de Augmented Reality in-store

Lowe Vibe si Mobile Works au creat un proiect de live Augmented Reality in-store pentru promovarea produselor Unilever dedicate Men Care (Rexona Men si Clear), informeaza un comunicat emis de GolinHarris. Activarea face parte dintr-o campanie care se desfasoara in perioada 17 iulie – 31 august in hypermarketurile Cora, Carrefour si Real.

Activarea se adreseaza barbatilot pasionati de bolizi. Consumatorii care se pozitioneaza in locul marcat in fata standurilor Unilever vor fi intampinati de doua hostesse virtuale care vor da startul unei curse de masini.

"Actiunea face parte din seria de programe de activare a consumatorilor din cadrul parteneriatului incheiat intre Rexona, CLEAR si Lotus F1Team. Pasiunea, excelenta, eficienta si atingerea celui mai inalt nivel de performanta sunt valorile comune ale brandurilor Rexona si CLEAR si ale Echipei Lotus F1", este specificat in comunicat.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related