Johan Ohlson – singurul reprezentant al unei agentii din Romania in juriul ADCD Annual Show 2012

Johan Ohlson – singurul reprezentant al unei agentii din Romania in juriul ADCD Annual Show 2012

Johan Ohlson (Executive Creative Director, Saatchi & Saatchi Romania), este singurul reprezentant al unei agentii din Romania invitat sa jurizeze cele mai bune idei creative la editia din 2012 a premiilor anuale Art Directors Club Denver (ACDC), informeaza un comunicat de presa emis de agentie.

Astfel, Johan Ohlson a jurizat aproape 300 de lucrari, din categoriile design, print, fotografie, ilustratie si campanii integrate.

"Am fost onorat de invitatia primita si pot spune ca a fost o experienta foarte interesanta. Intotdeauna imi place sa vad idei noi, in special din alte colturi ale lumii. Daca ar fi sa compar, pot spune ca m-am bucurat sa descopar ca, daca in competitie s-ar fi inscris idei din Romania, ar fi avut mari sanse de castig. Bucurestiul poate fi pus din aceasta perspectiva la egalitate cu Denver, insa intotdeauna este loc pentru mai bine", a declarat Johan Ohlson, care a mai jurizat competitii creative in Germania, Polonia si Suedia.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related