A inceput etapa de vot in cadrul Realitatea.NET Ad Competition

A inceput etapa de vot in cadrul Realitatea.NET Ad Competition

De astazi si pana pe 20 septembrie, la ora 23:59, va puteti vota clipurile publicitare preferate finaliste in cadrul Realitatea.NET Ad Competition, pe platforma www.thecreator.ro/realitatea/inscrieri. Astfel veti contribui la alegerea urmatorului spot pentru Realitatea.NET.

Votul vostru va conta intr-o proportie de 40% din nota finala, iar votul juriului profesionist intr-o proportie de 60%. Componenta juriului profesionist va fi anuntata in curand.

La finalul competitiei, vor fi acordate 3 premii. Castigatorul premiului I va fi recompensat cu 4.000 RON, cel de pe locul al doilea va primi 2.000 RON si cel de pe locul al treilea – 1.000 RON. In plus, ocupantul locului I isi va vedea spotul difuzat pe Realitatea TV.

Toti cei 16 finalisti ai competitiei au realizat spoturi publicitare cu o durata intre 20 si 60 de secunde pentru Realitatea.NET. Stilurile abordate sunt insa dintre cele mai diverse, variind de la transmisiuni extraterestre, la animatii de tot felul, la cuvinte incrucisate si telejurnal.

In pagina competitiei (www.TheCreator.ro/Realitatea) sunt disponibile toate lucrarile finaliste (16 lucrari finaliste din 53 de lucrari inscrise), brieful detaliat, regulamentul si celelalte detalii legate de competitie.

Despre TheCreator

TheCreator.ro este platforma de creatie powered by IQads care gazduieste concursuri de user-generated content, activand cea mai importanta comunitate creativa din Romania. Pana acum au fost organizate 13 competitii de design si film pe www.TheCreator.ro, pentru branduri ca: Avon, AXE, BCR, Bergenbier, Desperados, Dove, JOE, Nescafe, Puma si Yahoo!.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related