Griffon and Swans va oferi servicii de comunicare si PR unor artisti romani

Incepand de astazi, Griffon and Swans va presta servicii de consultanta de imagine, styling, design, dezvoltare si implementare de strategii de comunicare pentru artistii Aylin Cadir, Crina Semcius, Robin and the Backstabbers, Super Ed si artistii semnati de Fonogram Studios, informeaza un comunicat emis de agentie.

Aylin Cadir isi va lansa in aceasta toamna primul album din cariera solo, precum si un nou videoclip ce urmeaza a fi filmat saptamana aceasta. Aylin joaca acum in piesa Forma lucrurilor, de Neil LeBute si in trupa condusa de Horatiu Malaele. Crina Semciuc joaca rolul principal in noul sezon al show-ului HBO "In deriva", ce va avea premiera in octombrie, precum si in trupa condusa de Horatiu Malaele. Trupa Robin and the Backstabbers este proaspat semnata de Fonogram Studios si tocmai incheie inregistrarile pentru urmatorul album si Super Ed, de la Fonogram Studios, va debuta in septembrie cu un videoclip semnat de Griffon and Swans.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related