[AdStory] Will Rust (Ogilvy Group Cehia): Nu cred in brainstorming si urasc termenul. Sugereaza ca in 80% din timpul petrecut la munca oamenii nu vin cu idei

[AdStory] Will Rust (Ogilvy Group Cehia): Nu cred in brainstorming si urasc termenul. Sugereaza ca in 80% din timpul petrecut la munca oamenii nu vin cu idei

[UPDATE] Tastand alaturi de un ceai din cutia galbena de Yorkshire, Will Rust (Executive Creative Director, Ogilvy Group Cehia) ne-a deschis o fereastra prin care sa ne uitam putin prin biroul sau (unde, daca va uitati cu atentie, o sa aflati si de unul dintre clientii agentiei, Clavin Plus - un stimulent sexual de la care Will ne-a aratat si cea mai noua executie creata de el), ne-a condus prin preferintele sale in materie de campanii publicitare si ne-a impartasit impresii despre ce e spectaculos si ce e frustrant in publicitate.

Nu va asteptati sa va insire diplomele pentru ca nu crede in ele. De altfel, pe profilul lui de LinkedIn o sa vedeti ca din 1976 e cursant la scoala vietii. A parasit devreme sistemul educational si s-a angajat in publicitate de la 17 ani, industrie cu care inca se lupta intr-o relatie cu suisuri si coborasuri care, cel mai important, sunt mereu altele.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Dosare editoriale

Campanii

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related