Vodafone premiaza conceptul de comunitate exprimat in fotografie in primul concurs pe Instagram din Romania

Vodafone premiaza conceptul de comunitate exprimat in fotografie in primul concurs pe Instagram din Romania

Pentru a comunica parteneriatul cu Evensys in organizarea evenimentului Webstock 2012, in perioada 13 septembrie – 18 septembrie Vodafone organizeaza un concurs de fotografie pe Instagram cu tema #Impreuna, informeaza un comunicat de presa emis de Evensys.

Concursul "#Impreuna" isi propune sa prezinte in lumea Instagram ideea de comunitate care incepe atunci cand putini isi dau seama ca sunt multi si ca impartasesc aceleasi ganduri, valori si pasiuni.

Pentru a intra in concurs utilizatorii trebuie sa realizeze o fotografie ce reprezinta conceptul #Impreuna si sa o posteze apoi pe Instagram, adaugand in textul de descriere si hashtag-ul #Impreuna. In ultima etapa a inscrierii acestia trebuie sa trimita pe adresa [email protected] datele de contact. 
La sfarsitul competitiei un juriu format din bloggeri recunoscuti ca utilizatori de Instagram va alege 20 de fotografii ce vor face parte din "Colectia Impreuna" si vor fi imprimate pe tricourile ce vor fi oferite participantilor la Webstock 2012. Totodata imaginile vor fi incluse intr-un ghid de blogging ce va fi oferit la eveniment si vor fi expuse in cadrul Vodafone Experience Store din AFI Palace Cotroceni.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune



Branded


Related