Grolsch ofera o bursa integrala pentru Scoala ADC*RO

Cei care doresc sa se inscrie pentru cursurile Scolii ADC*RO pot aplica pentru o bursa integrala oferita de Grolsch, in valoare de 500 de euro.

Pe 6 octombrie, la ora 11:00, in Energiea va avea loc un examen de creativitate, pe care participantii trebuie sa il sustina. Acestia trebuie sa se prezinte la Energiea cu un ad de presa preferat si sa rezolve doua probe creative. Inscrierea la examen se face trimitand un e-mail la teodora.calin[at]institute.ro.

Selectia va fi realizata de catre tutorii scolii, castigatorul bursei urmand sa fie anuntat odata cu lista celor admisi, la sfarsitul lunii noiembrie. Cea de-a cincea editie a Scolii ADC*RO va incepe in luna ianuarie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related