Bogdan Vasile este noul presedinte al Romanian Outdoor Advertising Association

Bogdan Vasile (Chief Executive Officer, Euromedia si Beta Cons) o inlocuieste pe Raluca Grigorescu (Chioef Operating Officer, News Outdoor Romania) in pozitia de Presedinte al Romanian Outdoor Advertising Association, informeaza un comunicat emis de ROAA. Raluca Grigorescu a indeplinit rolul de Presedinte ROAA in primul an de existenta al organizatiei.

Bogdan Vasile are peste 15 ani de experienta in industria de media si publicitate si isi propune sa contribuie semnificativ la dezvoltarea si standardizarea pietei de outdoor din Romania.

"Impreuna cu BRAT am marcat o etapa foarte importanta in vederea indeplinirii obiectivelor Asociatiei, respectiv monitorizarea cheltuielilor din publicitatea outdoor. Ne aflam deja in perioada in care putem incepe sa evaluam rezultatele obtinute in urma implementarii sistemului de monitorizare. Sunt convins ca vom reusi sa gasim resursele necesare pentru implementarea proiectelor de interes comun, in vederea realizarii standardelor si bunelor practici din industria de publicitate exterioara din Romania", a declarat Bogdan Vasile (Presedinte, ROAA).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related