TeamNet International intra in portofoliul GolinHarris

Incepand cu septembrie 2012, GolinHarris a incheiat un parteneriat de colaborare cu TeamNet International, compania care activeaza in domeniul afacerilor IT in Romania, informeaza un comunicat emis de agentie. GolinHarris va oferi companiei servicii de consultanta pentru comunicarea externa – media relations, organizare de evenimente, new media.

Castigarea contului TeamNet International va contribui si la consolidarea spectrului de servicii de consultanta in domeniul corporate oferite de GolinHarris.

"Parteneriatul cu TeamNet ne responsabilizeaza si ne motiveaza pentru ca vorbim de unul din cei mai importanti jucatori in domeniul business-ului IT romanesc. Suntem siguri ca rezultatele nu vor intarzia sa apara", a declarat Monica Botez (Head of Corporate Division, GolinHarris Bucuresti).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related