Marc Bortun, despre reusitele care responsabilizeaza in campania Ideo Ideis

Marc Bortun, despre reusitele care responsabilizeaza in campania Ideo Ideis

Daca ar fi sa ne imaginam o intalnire perfecta de advertising, ar fi intre o agentie de creatie si un festival. Agentiile iubesc festivalurile, iar acestea le primesc generoase. Se intampla si la noi pentru ca din ce in ce mai des creativitatea e pusa la bataie cu scopuri mai nobile decat reducerile de pret sau ofertele 1+1 gratis. Cand festivalul are si un mesaj artistic, parca iubirea creativa se dezlantuie mai bine. Asa se face ca festivalul de teatru tanar Ideo Ideis + agentia de creatie Rusu+Bortun Brand Growers = LOVE. Despre cum a crescut relatia si unde si-au manifestat dragostea vara asta, am stat de vorba cu Marc Bortun (Creative Director & Partner Rusu+Bortun Brand Growers).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Rusu+Bortun

Rusu+Bortun este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Conform Art Directors Club, Rusu+Bortun este printre cele mai creative agentii din Romania in 2022. Din 2008, Rusu+Bortun integreaza servicii... vezi detalii »

Studioset

Studioset este o casa de productie si post-productie, cu sediul in Bucuresti. Compania a fost infiintata in 2007 si este formata dintr-o echipa tanara de profesionisti media care au castigat numeroase premii de-a... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related