[Internet & Mobile World] Adrian Pavelescu (Outbox): In Romania, QR-ul ar putea sa aiba un destin ca al pagerului - sa moara inainte sa se nasca

[Internet & Mobile World] Adrian Pavelescu (Outbox): In Romania, QR-ul ar putea sa aiba un destin ca al pagerului - sa moara inainte sa se nasca

Panelul "The Future of Multichannel Marketing: integrated projects in ATL, BTL, PR & online in the context of consumer fragmentation" al primei zile Internet & Mobile World 2012 i-a adus la masa discutiilor pe Ada Teslaru (BBDO Group Romania), Adrian Pavelescu (Outbox), Alex Cermatescu (Infinit Solutions), Cristian Pantazi (Kaleidoscope Proximity) si Emanuel Clonda (Hippos).

Unul dintre cele mai interesante subiecte s-a axat pe folosirea codurilor QR de catre industria publicitatii din Romania, practica descrisa de catre Adrian Pavelescu. Prezentarea a fost deschisa prin definirea succinta a QR Codes si utilitatii lor, urmata de o serie de exemple de medii in care codurile pot fi folosite.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Outbox

Agentie independenta de digital marketing cu un portofoliu complet de solutii de comunicare online, de la strategie si creatie web pana la dezvoltare si promovare in mediul online. Cu o activitate concentrata in... vezi detalii »

Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related