White Image ofera servicii de email marketing pentru Hornbach

White Image ofera servicii de email marketing pentru retailerul de materiale de constructii si gradinarit Hornbach, avand ca prim obiectiv cresterea bazelor de date si stabilirea unei relatii cu actualii si potentialii clienti, potrivit unei informari din partea White Image.

Prin intermediul acestui parteneriat, Hornbach isi propune sa aduca clientilor fideli informatii despre produsele si serviciile retailerului de materiale de constructii si gradinarit, dar si despre noile lansari. De asemenea, serviciile oferite de White Image vor servi si ca instrument de customer support si vanzari.

Printre clientii White Image se numara: Altex, ING Bank, ING Asigurari, Skoda, Seat, Audi, Volkswagen, eMag, Noriel, Vola, XTB, Eurocor, Happy Tour, Aerotravel, TNT, Hostway, Flanco, Dacia, Renault, Ensight, Farmaciile Dona, Gandul, Media Galaxy, Provideo, Qualians, Seat, Valrom, Ziarul Financiar.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related