ING Bank sprijina dezvoltarea urbana prin finantarea proiectului "Turnul de Arta", derulat de Make a Point

ING Bank sprijina dezvoltarea urbana prin finantarea proiectului "Turnul de Arta", derulat de Make a Point

Asociata culturala Make a Point a lansat cu ajutorul ING Bank un proiect de transformare a turnului de apa din incinta Postavariei Romane intr-un obiectiv turistic si cultural, care va gazdui expozitii de arta si alte evenimente culturale destinate locuitorilor din Bucuresti si, in special, celor din sectorul 2.

Referitor la decizia ING Bank de a sprijini acest proiect, reprezentantii bancii au spus prin intermediul Make a Point ca aceasta s-a luat in urma consultarii principalilor stakeholderi referitor la asteptarile lor fata de ING din punct de vedere social. "Avand in vedere ca operam in mediul urban, stakeholderii nostri se asteapta ca ING sa implementeze programe in beneficiul locuitorilor din mediul urban. Una dintre directiile pe care le vom urma este dezvoltarea urbana. Proiectul 'Turnul de arta' se inscrie in acesta directie si propune o abordare inovatoare la o problema relativ noua: crearea de infrastructura culturala in cartierele de tip dormitor (la marginea oraselor, unde nu se intampla nimic din punct de vedere cultural, toate evenimentele se petrec in centru)", declara reprezentantii ING.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related