Realitatea.NET Ad Competition a ajuns la final

Realitatea.NET Ad Competition a ajuns la final

Competitia de spoturi publicitare Realitatea.NET a ajuns la finalul perioadei de vot ieri seara. Dupa 2 luni si jumatate de inscrieri si 2 saptamani de vot, publicul de pe platforma The Creator si juriul profesionistilor, format din Octavian Viorel (Creative & Partner, Pukka), Semida Duriga (CSR Director & Group Creative Director, Next Advertising), Sorin Kosz (Online Publisher, Realitatea Media) si Monica Dudau (Project Manager, Blue Idea) au ales castigatorii competitiei si astfel, si spotul TV al Realitatea.NET.

Pe locul 1 s-a clasat lucrarea REALITATEA.NoutatiExclusivitatiTalk-show-uri, de Angela Lorincz si Adrian Alexe. Acestia au castigat marele premiu in valoare de 5.000 RON. Tot ei isi vor vedea si spotul publicat pe Realitatea.NET si difuzat pe canalul Realitatea TV.

Cei doi au luat insa si premiul al treilea, in valoare de 1.000 RON, cu lucrarea Hombre, receptie!

 Pe locul al doilea se afla clipul Realitatea cuvintelor incrucisate, realizat de Alin-Nicusor Burtea. Acesta a castigat premiul in valoare de 2.000 RON

Participantii in cadrul Realitatea.NET Ad Competition au avut de rezolvat un brief nu tocmai simplu: sa creeze un spot publicitar intre 20 si 60 de secunde pentru Realitatea.NET care sa convinga publicul larg ca platforma online ar trebui sa fie prima lor sursa de stiri.

Clasamentul complet il gasiti aici.

Despre TheCreator

TheCreator.ro este platforma de creatie powered by IQads care gazduieste concursuri de user-generated content, activand cea mai importanta comunitate creativa din Romania. Pana acum au fost organizate 13 competitii de design si film pe www.TheCreator.ro, pentru branduri ca: Avon, AXE, BCR, Bergenbier, Desperados, Dove, JOE, Nescafe, Puma si Yahoo!.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related