Euro Effie 2012: “Nothing compares to Havana” castiga trofeul Grand Prix

Euro Effie 2012: “Nothing compares to Havana” castiga trofeul Grand Prix

Campania integrata "Nothing compares to Havana”, creata de M&C Saatchi pentru Havana Club, a castigat marele premiu in competitia Euro Effie 2012, dupa o ceremonie desfasurata la Bruxelles. Premiul pentru Agentia Anului a ajuns la Grey EMEA.

Obiectivele campaniei "Nothing compares to Havana" au fost, asa cum se explica pe site-ul agentiei, ca Havana Club sa devina un brand premium iconic si sa reprezinte o alternativa la Bacardi, liderul din categorie. In urma campaniei, brandul a inregistrat cresteri in termeni de market share, vanzari si imagine. De asemenea, Havana Club a obtinut locul 1 la categoria Hot Rum Brand in raportul anual International Drinks Magazine 2012 si prima pozitie intr-un top pentru categoria bauturilor spirtoase.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related