LinkedIn, parte din sursele monitorizate de Zelist

Incepand cu 26 septembrie Zelist a inceput monitorizarea grupurilor de pe LinkedIn, reteaua care faciliteaza conectarea cu specialisti dintr-o varietate de domenii, informeaza un comunicat emis de Tree Works. Zelist monitorizeaza in prezent peste 140.000 de surse online.

Au fost inregistrate peste 5.300 de postari in perioada 19 – 25 septembrie 2012 in cadrul celor 141 de grupuri monitorizate. In timpul saptamanii se inregistreaaza proximativ 900 de postari pe zi, in timp ce in weekend se fac, in medie, 500 de postari pe zi. Dintre cele 1.141 de grupuri de LinkedIn monitorizate, 382 sunt grupuri care au avut cel putin o postare in ultima luna, 615 sunt grupuri care au avut cel putin o postare in ultimele 6 luni si 694 sunt surse care au inregistrat cel putin o postare in anul curent.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related