Radu Florescu, reales Presedinte al Comitetului Regional EACA

Radu Florescu (presedinte UAPR si CEO Centrade Saatchi & Saatchi) a fost ales presedinte al Comitetului Regional EACA in cadrul celei mai recente Adunari Generale a Asociatiei Europene a Agentiilor de Comunicare, informeaza un comunicat emis de Saatchi PR.

Pentru al doilea an consecutiv, Radu Florescu va gestiona activitatea Comitelui Regional EACA pentru Bulgaria, Croatia, Republica Ceha, Letonia, Lituania, Polonia, Romania, Slovenia si Republica Slovaca. pentru al doilea an consecutiv.

"Realegerea mea in functia de preṣedinte al Comitetului Regional EACA ma onoreaza si imi da posibilitatea de a continua eforturile sustinute, incepute anul trecut, odata cu primul mandat. Temerile si nesiguranta din industria comunicarii s-au pastrat, intr-o mare masura, si in 2012. Tocmai de aceea, schimbarile trebuie tratate cu prudenta si in contextul unei piete fluctuante, care trebuie sa se adapteze continuu la cerintele clientilor.  Alaturi de colegii mei de la EACA, sunt convins ca vom duce la indeplinire toate obiectivele, menite sa faciliteze procesele din domeniul comunicarii, la nivel european", a declarat Radu Florescu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Branduri

Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related