Starcom Mediavest va gestiona serviciile de media pentru Pernod Ricard Romania

In urma unei licitatii desfasurate la inceputul lunii septembrie, Starcom MediaVest a castigat contul de media al companiei Pernod Ricard Romania, informeaza un comunicat de presa emis de agentie. Astfel, Starcom MediaVest va gestiona pentru compania franceza intreaga gama de servicii specifice de media: consultanta si strategie, planificare, dezvoltare si cumparare de media.

Compania Pernod Ricard este co-lider la nivel mondial in productia si distributia de bauturi spirtoase si vinuri, avand in portofoliu marci de prestigiu precum Ballantine’s, ABSOLUT, Chivas Regal, Jameson, The Glenlivet, Beefeater, Havana Club, Wyborowa, Malibu, Martell, G.H. Mumm, Perrier-Jouet si Jacob’s Creek.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related