Premii romanesti la Golden Drum 2012: McCann Erickson (Golden Drum + Grand Prix), Saatchi & Saatchi (Silver Drum)

Premii romanesti la Golden Drum 2012: McCann Erickson (Golden Drum + Grand Prix), Saatchi & Saatchi (Silver Drum)

Aseara, in cadrul festivalui de publicitate Golden Drum 2012 au fost acordate premiile Single Channel, printre castigatori numarandu-se si agentiile romanesti McCann Erickson si Saatchi & Saatchi, potrivit site-ului oficial al festivalului. McCann Erickson a primit Gold la subcategoria Social Networks & Community si Grand Prix-ul la Digital, iar Saatchi & Saatchi a castigat Silver Drum la Radio cu "Motivational GPS" pentru Land Cruiser V8.

Campania "Romanii sunt destepti", dezvoltata de McCann Erickson, a castigat Golden Drum la categoria Social Network & Community, calificandu-se astfel, alaturi de ceilalti premianti cu Gold ai subcategoriiilor, in cursa pentru Grand Prix-ul la categoria Digital, pe care a reusit sa il si castige.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related