Banca Transilvania a lansat versiunea optimizata pentru tablete a site-ului

Dupa dezvoltarea unei variante de mobil, Banca Transilvania anunta astazi lansarea versiunii optimizate pentru tablete a site-ului companiei, informeaza un comunicat de presa emis de companie. Astfel, cei care acceseaza adresa bancatransilvania.ro de pe o tableta vor ajunge direct pe adresa tab.btrl.ro.

„Lansarea versiunii optimizate a siteului BT pentru tablete face parte din actiunile de marketing si comunicare ale bancii, menite sa tina pasul cu cresterea interesului pentru noile tehnologii. Pentru optimizare s-a tinut cont in special de modul de interactiune a utilizatorilor de tablete - prin touch-screen - experienta total diferita de cea prin intermediul tastelor sau a mouse-ului”, au declarat oficialii Banca Transilvania pentru Digital IQads.

Siteul oficial al bancii este unul dintre principalele canale de comunicare online pentru Banca Transilvania, avand o audienta medie zilnica de 27.000 de utilizatori.

Banca Transilvania are in plan si alte proiecte in zona digitala – atat in ceea ce priveste informarea clientilor, cat si partea de operatiuni ce vizeaza serviciul BT 24 – Internet Banking si Mobile Banking.

In acest an banca a mai lansat posibilitatea platii facturilor de utilitati prin scanarea codului de bare direct de pe smartphone si abonarea la Mobile Banking direct din Internet Banking BT24.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related