Mihai Gongu despre jurizarea la Golden Drum si sfaturi pentru inscrieri mai bune

Mihai Gongu despre jurizarea la Golden Drum si sfaturi pentru inscrieri mai bune

Mihai Gongu (Creative Director, Graffiti BBDO) a facut parte anul acesta din juriul de la sectiunea Multi Channel din cadrul Golden Drum, condus de Michael Kutschinski (Chief Creative Officer, Ogilvy & Mather, OgilvyOne Germania). Dupa o sesiune de Q & A cu membrii juriului, in ultima zi a festivalului, am discutat cu Mihai despre cum s-a votat in fiecare etapa a procesului si ce criterii s-au folosit in evaluarea cazurilor, despre calitatea inscrierilor si cum poate fi ea imbunatatita in viitor, despre cat de bine au reusit case film-urile si prezentarile live de la Golden Watch sa puna in valoare lucrarile din competitie si despre cum ar putea Golden Drum sa devina un festival mai valoros.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related