Prima editie Digital Divas va avea loc pe 26 octombrie

Pe 26 octombrie va avea loc prima editie Digital Divas, eveniment dedicat femeilor care doresc sa isi lanseze o cariera in mediul online. Conferinta organizata de Evensys isi propune sa aduca experienta unor profesionisti in domeniu care vor oferi informatii legate de era digitala, sa ofere oportunitatea de a socializa cu specialisti din cadrul comunitatii locale de online sau de a prezenta provocarile acestei industrii.

Social media au devenit din ce in ce mai importante pentru companii, iar multe dintre acestea cauta astazi specialisti dedicati acestui domeniu. Agentii de PR, advertising si new media creeaza noi locuri de munca pentru proiecte si activitati pe termen lung in social media. Apoi am observat in alte evenimente ca femeile sunt mai interesate de social media decat barbatii. E o situatie intalnita, de asemenea, in relatiile publice. Avand toate aceste ingrediente, am creat Digital Divas, o platforma de interactiune si schimb de experiente”, a spus Cristian Manafu, initiator al evenimentului si managing partner la Evensys.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related