Specialisti internationali in marketing direct, la RoDirect 2012

In perioada 1-2 noiembrie, la Crowne Plaza Hotel, Bucuresti, va avea loc o noua editie a Conferintei Internationale de Marketing Direct – RoDirect 2012. Evenimentul se adreseaza specialistilor in marketing si comunicare din companii care urmaresc eficientizarea strategiilor si actiunilor de marketing direct.

In prima zi, participantii il vor putea intalni, in cadrul conferintei, pe Frans Reichardt (Chief Customer Ambassador, Reichardt & Company), care va prezenta celor prezenti modalitati prin care pot construi legaturi puternice si de lunga durata cu clientii, astfel stimuland dezvoltarea afacerii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

Create Direct

Compania Create Direct a fost infiintata in 2004 si este detinuta de Mediapost Hit Mail, care face parte din grupul Postei Franceze (La Poste). Create Direct este liderul pietei romanesti de solutii de incentive... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related