Stefanel Concept Store sarbatoreste un an printr-un eveniment realizat de GolinHarris

Stefanel Concept Store sarbatoreste un an printr-un eveniment realizat de GolinHarris

GolinHarris a organizat un cocktail party in cadrul caruia concept store-ul Stefanel a sarbatorit un an de la lansarea pe piata, informeaza un comunicat emis de agentie. De asemenea, in cadrul evenimentului a fost lansata colectia Stefanel toamna – iarna 2012/2013.

La eveniment au participat personalitati precum Laura Cosoi, Andreea Patrascu, Adela Popescu si Dana Rogoz, care au purtat haine marca Stefanel. Toti invitatii la eveniment au primit vouchere de reducere de 30% pentru produsele Stefanel.

Conceptul evenimentului a implicat si colaborarea cu un stilist de moda italian.

"Succesul pe care l-a avut anul trecut evenimentul de lansare a Vilei Stefanel s-a datorat in mare masura agentiei GolinHarris. Am fost impresionati de entuziasmul si abordarea creativa a echipei, asa ca am decis ca si anul acesta sa continuam colaborarea. Si iata ca rezultatele nu au intarziat sa apara: am inregistrat cele mai mari vanzari de la deschiderea concept store-ului in Romania", a declarat Cornelia Nicolae (Country Manager, Stefanel).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Companii

Pozitii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related