In pielea unui student din provincie: pachetul de la gara, lenea din sesiune si convorbirile cu mama

In pielea unui student din provincie: pachetul de la gara, lenea din sesiune si convorbirile cu mama

De ceva timp incoace incercam sa trecem de partea cealalta a baricadei, de partea consumatorilor, mai specific a tinerilor si sa vedem lucrurile asa cum le percep ei. Am facut asta in cadrul raportului de cercetare "Litteris et Virtuti", cu ajutorul PopTak-ului "Viata studentului roman: Jurnal de bord" si-acum prin intermediul interviului cu fondatoarea proiectului "Student din provincie", care vorbeste cu si despre tinerii veniti la studii din provincie in capitala.

In urma cu aproximativ un an, Ioana Cozma, studenta acum in anul III la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii – specializarea Publicitate, a pus bazele proiectului "Student din provincie" initial ca un blog Tumblr, unde a postat trei imagini cu adevaruri despre viata de studentie. Mai tarziu altii au contribuit cu propriile idei despre ce inseamna sa fii student din provincie si la scurt timp Ioana a creat si pagina de Facebook. Un rol important in proiect, povesteste Ioana, l-a avut Cutarica (Vlad Mihai) care i-a sugerat sa mute intreaga colectie de imagini pe Facebook. Odata cu cresterea paginii, Ioana a reunit o echipa care contribuie la crearea si editarea vizualurilor, echipa din care face parte si Adina Antonie, studenta la masteratul de Campanii de Comunicare in Relatii Publice si Publicitate (FJSC) si coordonator pe componenta de PR a proiectului Student din provincie. Iar mai jos vedeti cum a evoluat proiectul Student din provincie, intr-un an de la lansare, in mainile unor tineri cu multa inspiratie si chef de viata.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related