Pasionatii de reclame au motiv de petrecere - AdShow in Iasi

Marti, 23 mai 2006, in club Sundays, incepand cu ora 20:00, va avea loc prima editie AdShow Iasi. Evenimentul este dedicat indragostitilor de reclame, celor care nu schimba programul in pauzele publicitare. Pentru ei au fost alese 3 ore cu cele mai tari spoturi TV, majoritatea premiate la festivaluri de advertising de referinta. Pentru prima editie, Cannes si Eurobest: Honda, Sony Playstation 2, Volskwagen, adidas sunt doar cateva dintre brandurile cu cele mai creative campanii, recunoscute la nivel international.

"AdShow isi propune sa aduca advertisingul international mai aproape de cei pasionati de reclame. Initiativa de a-l organiza la Iasi a fost a unei grupari studentesti, care ne-a propus o colaborare pe termen lung, asadar AdShow nu se va rezuma la o singura editie. In baza noastra de date exista peste 500 de membri ai comunitatii IQads din Iasi. Acest eveniment ii vizeaza direct", declara Cristiana Badalan, din partea IQads.

"Cred ca acest eveniment a fost indelung asteptat de comunitatea IQads din Iasi. Sper sa fie o prima editie de succes care sa multumeasca prin calitatea spoturilor si a discutiilor atat pe consumatori cat si pe oamenii implicati direct in advertising", a adaugat Andrei Gheorghe, vicepresedinte al OSC Chemis.

AdShow, editia de Iasi, este un eveniment IQads, organizat in colaborare cu Organizatia Studentilor Chimisti Chemis si Casa de Cultura a Studentilor Iasi, recomandat de Kiss FM si de 24-FUN.

Despre IQads
IQads este cel mai mare portal dedicat publicitatii din Romania. Avand o audienta lunara de peste 100 000 de vizitatori, IQads se adreseaza pasionatilor de publicitate, atat profesionisti ai industriei de advertising, marketing sau media, cat si simpli consumatori de publicitate, iubitori ai reclamelor inteligente. Datorita continutului bogat in informatie si actualizarilor permanente, IQads reprezinta pentru oricare dintre acestia "cea mai lunga pauza publicitara".

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune



Branded


Related