Editia a X-a Romanian PR Award: THE PRACTICE este numita agentia anului

THE PRACTICE a fost desemnata "Agentia de PR a Anului" in cadrul celei de-a zecea editii a competitiei Romanian PR Award, care si-a anuntat laureatii intr-o gala festiva desfasurata in aceasta seara la Palatul Parlamentului.

"Felicitam organizatorii competitiei pentru efortul lor de 10 ani si pentru aceasta minunata si foarte competitiva editie aniversara! Vrem sa multumim tuturor clientilor nostri, care stiu ca prin creativitate se ajunge la rezultate! Suntem foarte fericiti sa primim pentru a doua oara titlul de Agentia de PR a Anului in Romania. Am luat in ultimul an multe premii internationale importante, dar recunoasterea in Romania, din partea industriei locale, ne aduce parca si mai multa bucurie. E normal – fiecare om vrea sa fie apreciat in primul rand de ai sai. Am castigat 14 premii – adica exact cati oameni sunt azi in echipa THE PRACTICE. Un mare BRAVO acestei echipe minunate!" a declarat Gabriela Lungu, Managing Partener & Creative Director THE PRACTICE.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

the Syndicate

the Syndicate – Intelligent Creativity Incepand din 2007, zeci de campanii care au generat vanzari record si cresteri remarcabile ale cotei de piata, noi branduri care au stralucit pe rafturi sau branduri care... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related