Au inceput inscrierile pentru cursurile Universul DallesGO #5

Platforma de cursuri after work din domeniul industriilor creative Universul DallesGO a dat startul inscrierilor pentru cea de-a cincea editie. Incapand din noiembrie, cei interesati sa isi accelereze formarea profesionala pot descoperi in cadrul Universului DallesGO o comunitate ce incurajeaza dezvoltarea profesionala si personala si rezerva oportunitati de networking si de promovare a talentelor.

Cursul de PR va fi coordonat in acest an de Ioana Manoiu, Managing Partner GMP PR si profesor asociat al Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, avand peste 12 ani de experienta in domeniul relatiilor publice. Temele abordate pe parcursul celor 12 saptamani vor fi: corporate affairs, comunicare B2B, fund raising, CSR, event management etc.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related