Crearea si evolutia marcilor, prezentate in cadrul serviciului IQads "Istoria Brandului"

Crearea si evolutia marcilor, prezentate in cadrul serviciului IQads "Istoria Brandului"

Istoria Brandului reprezinta serviciul IQads prin care brandurile isi pot prezenta povestea crearii si evolutiei in fata celei mai importante comunitati creative din Romania. Acesta poate fi folosit de branduri romanesti sau internationale, cu istorii relevante pentru publicul creativ, care isi doresc vizibilitate in fata comunitatii pasionate de advertising si comunicare.

Fie ca sunt branduri care se lanseaza acum in Romania, fie ca sunt marci cu traditie, prin aparitia in cadrul Istoriei Brandului, informatiile despre ele sunt prezentate in cadrul unei comunitati de oameni interesati de domeniul comunicarii, influentatori in ceea ce priveste perceptia de brand.

Istoria fiecarui brand este prezentata in format multimedia (text, imagine si video), activarea serviciului permitand nu numai descrierea evolutiei brandurilor intr-un mod interesant si detaliat, ci si adaugarea de informatii suplimentare despre acestea: ad-uri si campanii, evidentiate in cadrul IQads.

Printre marcile prezente la Istoria Brandului sunt: Absolut Vodka, Grolsch, Havana Club, Jameson, PUMA.

Mijloacele prin care Istoria Brandului este promovata pe IQads presupun evidentierea paginii dedicate care va descrie coordonatele povestii sale si evidentierea brandului in toate articolele IQads in care
acesta este mentionat.

Povestea fiecarui brand va fi promovata si prin intermediul newsletterului editorial IQads (trimis catre cei peste 25.000 de abonati activi) si prin anuntarea acesteia pe conturile IQads din Facebook si Twitter (peste 100.000 fani)

Detalii suplimentare despre serviciul Istoria Brandului se pot obtine la adresa de email: [email protected].

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related