Alina Damaschin (Rogalski-Grigoriu PR), membra a juriului Eurobest 2012

Alina Damaschin (Managing Director, Rogalski-Grigoriu PR) face parte din membrii juriului la sectiunea PR in cadrul celei de-a 25-a editii Eurobest, informeaza un comunicat emis de agentie. Eurobest 2012, festivalul dedicat creativitatii europene, va avea loc la Lisabona in perioada 28 – 30 noiembrie.

Categoria relatiilor publice a fost introdusa la Eurobest dupa ce a fost initial lansata la Cannes Lions, in 2009.

"Sunt onorata de invitatia Biroului Roman al Cannes Lions si extrem de incantata ca reprezentantii Eurobest m-au ales anul acesta sa fac parte din juriul de PR. Eurobest este festivalul care recunoaste creativitatea europeana la cel mai inalt nivel si reuneste, si in acest an, profesionisti exceptionali, din ale caror campanii sau carti am avut cu totii de invatat. Este o responsabilitate enorma, dar pe care mi-o asum cu mandria de a reprezenta una dintre cele mai talentate si creative tari europene, care a fost apreciata constant in competitiile ultimilor ani. Multumesc pentru incredere organizatorilor si multumesc echipei si clientilor nostri, alaturi de care am inregistrat performantele care ne-au calificat!", a declarat Alina Damaschin (Managing Director, Rogalski-Grigoriu PR).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related