Promotia "Anitra curata, parfumeaza si te premiaza" si-a desemnat castigatorii

Compania SC Johnson Wax si-a anuntat castigatorii promotiei "Anitra curata, parfumeaza si te premiaza", care s-a desfasurat in perioada 15 ianuarie - 30 aprilie 2006, la nivel national. Mecanismul promotiei a fost unul extrem de simplu si atractiv pentru consumatori: pentru orice produs Anitra cumparat, participantii trebuiau doar sa razuiasca eticheta promotionala de pe produs, sa trimita codul prin SMS la numarul 1850 impreuna cu numele si numarul de telefon si astfel aveau sansa de a castiga unul din premiile puse in joc de Anitra.

Ca in fiecare an, premiile promotiei au fost foarte tentante, atragand un numar mare de participanti. Norocoasa castigatoare a premiului cel mare, un autoturism VW Polo, se numeste Mariana Mihalcea din Brasov, are 20 ani si este studenta in anul I. "Suntem incantati ca putem sa-i oferim Marianei un codou asa de frumos la o varsta asa de frumoasa. Faptul ca este atat de tanara ne demonstreaza inca o data ca produsele noastre sunt folosite si apreciate de o categorie larga de consumatori, lucru care ne onoreaza.", a declarat Anca Stroe, Brand Manager in cadrul companiei Johnson Wax Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related