[On the move] Oameni noi la Ogilvy

[On the move] Oameni noi la Ogilvy

Ca urmare a evolutiei business-ului intregului grup, Bianca Dumitrascu, Valeria Spilcea, Cezara Blidea, Crina Prodan, Diana Stoica, Sabina Juncu, Laurentiu Mosoiu si Mihaela Fleancu s-au alaturat echipei Ogilvy, informeaza un comunicat emis de agentie. Majoritatea noilor membri au specializari in domeniul digital.

Bianca Dumitrascu ocupa in prezent functia de Graphic Designer si a lucrat anterior in cadrul BrandTailors si Mediascope pentru clienti precum Tetra Pak, Albalact, Tiriac, Kandia Dulce, Peak, Petrom, Bergenbier, Beck's, Danone, Ursus Breweries si Geplast.

"Mi-a placut mereu sa desenez, am incercat de a lungul timpului multiple tehnici si suprafete. Imi place sa descopar graphic design-ul si variatiunile sale si incerc sa inserez si sa combin cunostintele de arte plastice cu cele digitale. Am cautat in ultimul an un loc care sa ma motiveze, unde sa vin in fiecare zi cu placere si sa invat mereu lucruri noi. Iar la Ogilvy simt ca am gasit acest lucru", a declarat Bianca Dumitrascu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related