ADC*RO prezinta competitia Tanarul Creativ al Anului 2012

Pepsi a lansat brief-ul pentru premiul Tanarul Creativ al Anului, care va fi oferit in cadrul galei ADC*RO Awards 2012.

Competitia, organizata de Art Directors Club Romania si sustinuta de Pepsi, se adreseaza tinerilor profesionisti care activeaza in industria de marketing si comunicare si nu au depasit varsta de 28 de ani. In cadrul competiei va fi premiata cea mai originala rezolvare a brief-ului de creatie semnat de Pepsi, acesta constand in realizarea unei campanii de promovare a platformelor de Social Media Pepsi.

Rezolvarile trebuie trimise la teodora.calin[at]institute.ro pana pe 29 noiembrie, prin completarea formularului de inscriere disponibil pe site-ul oficial Art Directors Club of Romania. Lucrarile vor fi evaluate de catre membrii ADC Romania, iar castigatorul va fi anuntat in saptamana 3-6 decembrie 2012.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related