[Training IQads Kadett] Oana Bulexa discuta despre 10 mituri din PR

[Training IQads Kadett] Oana Bulexa discuta despre 10 mituri din PR

Joi, 15 noiembrie, Oana Bulexa (Head of PR Department, THE PRACTICE) va sustine un training IQads Kadett in care va demonta sau confirma 10 dintre cele mai raspandite mituri despre jobul in PR.

Prezentarea incepe cu cateva informatii esentiale pentru cei care sunt la inceput de drum in PR, de la task-urile fiecarui department pana la flow-ul informatiilor in agentie. Apoi Oana va vorbi despre ce asteptari au agentiile de PR de la juniori, cum e lucrul intr-o astfel de agentie si cum nu este, dar si cum difera o agentie de PR de una de publicitate.

Oana Bulexa are o experienta de 11 ani in comunicare si are expertiza in jurnalism, marketing direct si relatii publice (strategie de comunicare, comunicare corporate, executive visibility, comunicare financiara, managementul crizei, evenimente, relatii cu presa, campanii speciale de produs). A inceput sa lucreze in PR in 2005, intai intr-o agentie de marketing direct, iar apoi la Ogilvy PR. S-a alaturat agentiei THE PRACTICE in 2007 ca PR Manager, iar in prezent este Head of PR Department si partener al agentiei. A coordonat unele dintre cele mai premiate campanii ale agentiei, precum Ziua Barbatului (Bergenbier), Pro-Optimism (Gusto) sau Crazy about computers (TechTeam Global).

Programul de talent scouting IQads Kadett este organizat de IQads. Cadetii sunt alesi in urma unui test de orientare si examinare online care verifica gradul in care personalitatea tinerilor se apropie de personalitatea ideala a principalelor meserii din industria de marketing si comunicare, testul fiind disponibil pe site-ului programului - www.IQadsKadett.ro.

Odata admisi in program, cadetii participa la o serie de training-uri si prezentari de case study-uri organizate special pentru ei in Clubul Kadett, aflat in sediul IQads. In plus, cadetii primesc invitatii la evenimente ale industriei, carti de specialitate, precum si sansa de a beneficia de stagii de practica in agentii si companii.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related