Parteneriat global intre HAVAS si Mediamind

Parteneriat global intre HAVAS si Mediamind

Mediamind va oferi servicii de distributie, ad serving si analytics pentru agentiile apartinand grupului HAVAS la nivel global, informeaza un comunicat emis de Thinkdigital.

Aceasta asociere vine in urma incheierii altor parteneriate cu Omnicom Media Group si WPP, cel mai mare grup care ofera serviciii de comunicare.

Mediamind ofera un set integrat de instrumente pentru managementul campaniilor end-to-end. Solutiile oferite de Mediamind permit utilizatorilor sa isi desfasoare campaniile in media digitala pe website-uri, in jocuri video sau pe mobil si sa foloseasca o varietate de formate incluzand formatele standard dar si unele speciale ce folosesc tehnologia rich media precum: secvente video, bannere expandabile cu spot inclus sau video teaser.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related