Razvan Capanescu despre prima editie ADC*RO Awards

Razvan Capanescu despre prima editie ADC*RO Awards

Razvan Capanescu (Chief Creative Officer la Publicis Bucharest, vicepresedinte ADC Romania si membru al juriului ADC*RO Awards 2012) despre prima editie a competitiei ADC in Romania. Juriul este condus de Toni Segarra (Executive Creative Director al agentiei *S,C,P,F… Barcelona), iar inscrierile se incheie pe 15 noiembrie 2012.

Razvan Capanescu: In mod surprinzator, cred ca cele mai valoroase inscrieri vor veni anul acesta la categoria Integrated si Direct. Poate si pentru ca, din cauza crizei, a fost descoperita la adevarata valoare media castigata si nu platita.

Cel mai prost cred ca Romania va sta la capitolul TV in 2012 - calupul publicitar a devenit oglinda miilor de focus grupuri care au inlocuit decizia desteapta de marketing. Scutecele facute din acele hartii de testat produsul creativ tin loc de scenarii zilele astea, asta e partea cea mai trista.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related