WOWbiz.ro – un nou proiect online pe segmentul tabloid

Dogan Media International, compania in al carei portofoliu se afla si postul de televiziune Kanal D, a lansat proiectul online WOWbiz.ro, ce include site, mobisite si o pagina de Facebook. Site-ul a fost dezvoltat din punct de vedere tehnic si design de compania PUBLYO, urmand ca spatiile publicitare sa fie administrare de catre THINKDIGITAL, potrivit unui comunicat de presa emis de THINKDIGITAL.

Proiectul isi propune sa reuneasca cele mai importante subiecte din presa tabloida locala si internationala, preluand si momente din emisiunea WOWbiz difuzata pe Kanal D si transmisiuni video live de la diverse evenimente relevante pentru subiectul proiectului. De asemenea, cititorii sunt invitati sa participe la realizarea continutului, cele mai bune subiecte fiind recompensate.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related