Reteaua Vodanet se extinde cu Imagoo

Imagoo are un nou actionar majoritar - Vodanet, iar Vodanet are un nou partener de dezvoltare - Imagoo. In urma unei tranzactii perfectate la inceputul lunii mai a.c., Vodanet detine in prezent partea majoritara din capitalul Imagoo. Asocierea s-a realizat cu scopul dezvoltarii conceptului Imagoo si a extinderii portofoliului de proiecte ale Vodanet.

"In vreme ce site-urile de revista presei au devenit un specific national, prin achizitia Imagoo, Vodanet arata modul sau specific de a sustine si de a crea valoarea. Desi am fi putut investi in site-uri care sa mute continutul de colo dincolo, am hotarat sa oferim cititorilor nostri o publicatie cu o reala amprenta intelectuala", explica Vlad Stan, general manager Vodanet.
Cu Imagoo, Vodanet va face si alti pasi in publishingul online si offline.
"Mi-este greu sa spun asta, dar viitorul chiar e pe internet! Domeniu in care Vodanet este pentru Imagoo alegerea cea mai buna. Mai departe, Imagoo si Vodanet vor dezvolta si altfel de proiecte media, despre care veti auzi nu peste multa vreme", precizeaza Iulian Trasa, publisher Vodanet si managing partner Imagoo.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related