Au mai ramas trei zile deschise inscrierilor in competitia Tanarul Creativ al Anului 2012

Tinerii profesionisti care activeaza in industria de marketing si nu au depasit varsta de 28 de ani se pot inscrie in competitia Tanarul Creativ al Anului pana pe 29 noiembrie.

Tanarul Creativ al Anului va premia cea mai originala rezolvare a briefului semnat de Pepsi.

Rezolvarea briefului trebuie trimisa la adresa teodora.calin[at]institute.ro pana pe 29 noiembrie, completand formularul de inscriere disponibil pe site si trebuie sa contina 12 cover photo-uri pentru Facebook, o idee de album, o imagine-coperta pentru platforma Pinterest si imagini de background pentru YouTube si Twitter.

Premiul competitiei va fi oferit de Pepsi si consta intr-un abonament pe un an la revista Lurzer’s Archive si 500 €. Castigarea competitiei locale presupune si inscrierea automata in competitia ADC Europe, alaturi de celelalte lucrari castigatoare, desemnate de cluburile europene.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related