Scor strans la Ad'Or 2006

Editia 2006 a festivalului de publicitate Ad'Or si-a desemnat castigatorii in cadrul unui spectacol de gala ce s-a desfasurat sambata, 20 mai, la World Trade Plaza Bucuresti. Pentru al patrulea an consecutiv, Leo Burnett & Target a primit titulul de agentia anului, insumand 54 de puncte calculate in functie de numarul nominalizarilor si premiilor acordate in concurs. La distanta foarte mica, in lupta pentru acest titlu s-au situat agentiile GMP si Graffiti BBDO, cu 48 de puncte, respectiv 44 de puncte.

Surpriza acestei editii s-a inregistrat la categoria Campania Anului, in cadrul careia au existat doi nominalizati, dar nici un castigator, Seat reportand premiul de 5000 de Euro pentru editia viitoare.
"Alegerea de a nu acorda premiul la Campania anului a fost una dura, dar necesara. Nici una din lucrarile inscrise in aceasta categorie nu a intrunit acea combinatie de idei fara cusur care sa demonstreze consistenta, inovatie la nivelul mass media si o tehnica exceptionala. Dar pentru viitor, acest fapt reprezinta o oportunitate imensa. Nu trebuie sa va fie teama sa actionati in acest sens! Impingeti ideile cat mai departe si distrati-va in tot acest timp!" a declarat Jason Romeyko, Presedintele Juriului Ad'Or 2006.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Campanii

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related