IAA solicita inceperea de urgenta a consultarilor despre propunerea OUG cu privire la modificarea Legii Audiovizualului nr. 504/2002

IAA Romania a trimis astazi un document catre CNA, Guvern, Ministerul Justitiei, Consiliul Concurentei si presa in care isi prezinta punctul de vedere cu privire la Proiectul de OUG pentru modificarea si completarea Legii Audiovizualului nr. 504/2002 si solicita inceperea de urgenta a consultarilor pe acest document.

"Analizand proiectul de OUG publicat in presa electronica, se impune o prima constatare: continutul acestui document este de natura sa afecteze in mod negativ functionarea normala si competitiva a industriei de marketing, media si comunicare", se precizeaza in scrisoare.

Solicitarea IAA catre partile implicate (autoritati guvernamentale, asociatii profesionale, societati comerciale) este sa isi aloce suficient timp pentru a se intalni si a discuta aspectele contradictorii si sa faca efortul de a cauta si identifica solutii convenabile si acceptabile pentru toti cei implicati.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune



Branded


Related