Lafarge - nou program de responsabilitate sociala

In perioada 22 - 31 mai, in cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti se desfasoara sub organizarea Clubului ECONOSOFIA si a partenerului sau exclusiv, Lafarge, proiectul studentilor economisti denumit "Economia sub lupa" ("Economics through a MacroFying Glass"). Parteneriatul face parte din Programul de Responsabilitate Sociala - Sectiunea Educatie "Astazi pentru viitor!" demarat de catre Lafarge Romania in 2004, iar implicarea in editia 2006 a Proiectului Econosofia este o componenta a acestuia.

Scopul proiectului, sustinut de catre Lafarge, care are incredere in utilitatea unor astfel de manifestari in scoli si universitati, este imbunatatirea nivelului de cunostinte in randul studentilor asupra politicilor macroeconomice necesar a fi utilizate in Romania in perioada de pre - si post - aderare, cat si asupra schimbarilor la nivel institutional in vederea integrarii in Uniuniea Europeana. Proiectul are ca obiectiv facilitarea dialogului intre studenti si personalitati importante din domeniul economic din Romania, sustinerea si formarea spiritului de analiza si sinteza, gandirea logica si aplicarea cunostintelor pe studii de caz.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Pozitii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related