[AdLife] Codin Caradimu: Am reusit sa scot publicitatea la un suc, pentru ca in final s-o penetrez in forta. Inca ne iubim, chiar daca uneori ne mai dam ignore

[AdLife] Codin Caradimu: Am reusit sa scot publicitatea la un suc, pentru ca in final s-o penetrez in forta. Inca ne iubim, chiar daca uneori ne mai dam ignore

Desi nu ne-am intalnit personal pentru asta, simt deja ca am stat de vorba la o cafea intr-o dugheana care pare cheap de afara, dar are frumusetea ei stiuta de cei care o frecventeaza. Invitatul meu de astazi de la AdLife, director de creatie la CAP, nu prea iese in lume. Nu-l vedeti prea des in interviuri si nu se sparge in figuri de speaker pe la conferinte, desi ar avea multe sa ne spuna. Dupa ce am intervievat-o pe colega de agentie Feher, rezultand ca de obicei o lectura epica, domnul Caradimu (cititi si-o sa-mi dati dreptate cu apelativul) a acceptat sa dea din casa despre nazbatiile din copilarie, perioada in care a sedus publicitatea si a convins-o sa vina cu el acasa si cele mai tari ad-uri care i-au venit in minte. Hai, cititi un fel de preambul pentru romanul sau autobiografic. Noi abia il asteptam.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune


Comentarii

codin caradimu
acum 11 ani
ERATA. Desi spuneam ca nu imi sta in fire, m-am grabit la rubrica "Cea mai tare campanie din Romania". Am mentionat gresit campania MyX, de fapt ma gandeam tot la Xnet, urmatoarea serie dupa renumitul Taraf . Iata link-urile:

http://www.youtube.com/watch?v=DbQpWNtnOIQ

http://www.youtube.com/watch?v=_3pJrhfwZAE

http://www.youtube.com/watch?v=pJCeLTJZ-vc



Branded


Related