Imaginea tigaretei electronice Indigo, realizata de Brands&Bears

Imaginea tigaretei electronice Indigo, realizata de Brands&Bears

Brands&Bears a realizat imaginea primei tigarete electronice romanesti Indigo, informeaza un comunicat emis de agentie. Brands&Bears a gasit numele, a construit design-ul de ambalaj si website-ul indigocig.ro si a creat campania de comunicare a produsului pe parcursul a cinci luni.

Create sub sloganul "Intelligent pleasure", Indigo Slims si Indigo King Size sunt asemanatoare cu tigarile obisnuite, atat in ceea ce priveste tigara, cat si pachetele.

Brandul a fost conceput in Romania, dar urmeaza sa fie lansat si pe alte piete din Europa.

"Fie ca prefera o varianta mai sanatoasa sau vor sa faca o economie, din ce in ce mai multi fumatori aleg tigarea electronica. Totodata restrictiile tot mai mari aplicate tigarilor clasice, au facut ca piata de tigari electronice sa creasca exponential in ultimii ani. Indigo este un brand care incearca prin produs si imagine sa se apropie cat mai mult de varianta clasica", a declarat Cristian Bulfinschi, (Director General, Brands&Bears).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related