Ebenezer Snoop, protagonistul campaniei de Craciun adidas

Ebenezer Snoop, protagonistul campaniei de Craciun adidas

Adidas a lansat campania de Craciun "Ebenezer Snoop", in cadrul careia Snoop Lion joaca o varianta reinterpretata a rolului lui Ebenezer Scrooge din "A Christmas Carol", un roman de Charles Dickens, informeaza un comunicat emis de Bortun-Olteanu. Componenta principala a campaniei este aplicatia de Facebook prin intermediul careia Snoop Lion povesteste despre importanta Craciunului si utilizatorul poate afla daca este si el un Ebenezer.

Accesand aplicatia Ebenezer You, utilizatorul poate vedea povestea lui Ebenezer Snoop ilustrata de artistul JJ Sedelmeier (ilustratorul Beavis & Butthead). Snoop este vizitat de Fantomele Sarbatorilor Trecute (Stan Smith), Prezente (David Beckham) si Viitoare (Derrick Rose si Rita Ora), care ii arata cum a fost, este si cum va fi viata lui, in cazul in care ramane Ebenezer. In videoclip mai apar si alte personalitati din lumea sportului, a muzicii si artelor printre care si Ilie Nastase, Stan Smith, Jeremy Scott, Dani Alves, Joe Tsonga, Steve Aoki, Yohan Blake, Andy Murray, Dwight Howard

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related