[Training IQads Kadett] Cristina Apostolescu (MEC Interaction) despre inceputul de cariera in industria de media

[Training IQads Kadett] Cristina Apostolescu (MEC Interaction) despre inceputul de cariera in industria de media

Joi, pe 6 decembrie, Cristina Apostolescu (Interaction Planner, MEC Interaction) va sustine un training IQads Kadett dedicat membrilor care doresc sa urmeze o cariera in industria de media.

Prezentarea va incepe cu informatii de baza pentru inceputul de drum in acest domeniu si va continua cu detalii referitoare la etapele pe care le traverseaza o campanie, la fluxul de informatii parcurs in general in implementarea uneia sau la modul in care este structurata si functioneaza o agentie de media.

Cristina ocupa de 3 ani functia de Interaction Planner in cadrul MEC Interaction Romania, fiind implicata in account management, strategii de advertising, research si planning. Anterior, a fost Account Manager (CoGeP) si Digital Academy Intern (MEC Interaction London).

MEC este una dintre cele mai importante retele de agentii de media internationale, livrand servicii precum media communitations, digital media, entartaining marketing, integrated planning, international media management, analytics and insight sau mobile in 84 de tari.

Programul de talent scouting IQads Kadett este organizat de IQads. Cadetii sunt alesi in urma unui test de orientare si examinare online care verifica gradul in care personalitatea tinerilor se apropie de personalitatea ideala a principalelor meserii din industria de marketing si comunicare, testul fiind disponibil pe site-ului programului - www.IQadsKadett.ro.

Odata admisi in program, cadetii participa la o serie de training-uri si prezentari de case study-uri organizate special pentru ei in Clubul Kadett, aflat in sediul IQads. In plus, cadetii primesc invitatii la evenimente ale industriei, carti de specialitate, precum si sansa de a beneficia de stagii de practica in agentii si companii.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related