[Training IQads Kadett] Adrian Alexandrescu (Interactions) despre primul an de viata intr-o agentie de digital

[Training IQads Kadett] Adrian Alexandrescu (Interactions) despre primul an de viata intr-o agentie de digital

Joi, pe 13 decembrie, Adrian Alexandrescu (Co-founder & Managing Director, Interactions) va sustine un training IQads Kadett in cadrul caruia le va explica membrilor cum arata primul an de viata intr-o agentie de digital.

Pe parcursul sesiunii, cadetii vor afla care sunt elementele definitorii ale inceputului de cariera in aceasta industrie, care sunt etapele parcurse in procesul de implementare a unei campanii si cum functioneaza o agentie de digital.

Din 2009, Adrian este Managing Director la Interactions, o agentie de comunicare digitala ce furnizeaza servicii de dezvoltare de strategie si creatie, precum si implementare si management de campanii de comunicare digitala. Pe parcursul celor 3 ani de activitate, Interactions a primit peste 20 de premii si nominalizari in cadrul diverselor competitii de profil, precum Internetics, RoNewMedia sau Webstock.

Anterior, Adrian a fost Head of Direct & Digital Business in cadrul Ogilvy Group si Director Executiv al Create Direct, agentia de creatie si strategie de marketing direct a grupului Hit Mail. Este absolvent al Facultatii de Comert (ASE Bucuresti) si are un master in Marketing si Comunicare in Afaceri si unul in Marketing Strategic. Primul sau job a fost cel de programator FoxPro, ulterior a lucrat in grafica, DTP si tipar, dupa care a experimentat un an de antreprenoriat inainte de a ajunge la Hit Mail.

Programul de talent scouting IQads Kadett este organizat de IQads. Cadetii sunt alesi in urma unui test de orientare si examinare online care verifica gradul in care personalitatea tinerilor se apropie de personalitatea ideala a principalelor meserii din industria de marketing si comunicare, testul fiind disponibil pe site-ului programului - www.IQadsKadett.ro.

Odata admisi in program, cadetii participa la o serie de training-uri si prezentari de case study-uri organizate special pentru ei in Clubul Kadett, aflat in sediul IQads. In plus, cadetii primesc invitatii la evenimente ale industriei, carti de specialitate, precum si sansa de a beneficia de stagii de practica in agentii si companii.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

Create Direct

Compania Create Direct a fost infiintata in 2004 si este detinuta de Mediapost Hit Mail, care face parte din grupul Postei Franceze (La Poste). Create Direct este liderul pietei romanesti de solutii de incentive... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related