News Outdoor Romania devine GETICA OOH incepand cu 2013

News Outdoor Romania, una dintre primele trei companii de profil in piata de outdoor din Romania, devine GETICA OOH, incepand cu data de 1 ianuarie 2013, informeaza un comunicat de presa emis astazi de companie. Managementul, echipa si valorile companiei raman aceleasi . News Outdoor Romania (GETICA OOH) detine in prezent aproximativ 12% din piata de outdoor si este membru fondator al Asociatiei Romane pentru Publicitate Exterioara (ROAA).

Timp de peste zece ani, News Outdoor Romania (GETICA OOH) a facut parte din News Outdoor Group, divizia de OOH Media a News Corporation. Compania  functioneaza pe piata romaneasca din 1997, detinand spatii publicitare in toata tara, oferind acoperire nationala in peste 15 orase si o retea de panouri publicitare pe drumurile nationale. In 2010 a fost prima companie din industrie media romaneasca ce a lansat o platforma online dedicata planificarii si achizitionarii de panouri publicitare in timp real.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related