AXA Asigurari a lansat o aplicatie mobila pentru gestionarea sarcinilor legate de copii ale parintilor

Pentru a veni in intampinarea responsabilitatilor vietii de familie, AXA Asigurari a lansat aplicatia pentru smartphones "Impreuna pentru copil" ce isi propune sa ajute parintii sa prioritizeze sarcinile zilnice legate de cresterea si educarea copilului, informeaza un comunicat de presa emis de Image PR.

"Cel mai important obiectiv al nostru a fost cel de comunicare — sa subliniem modul in care AXA isi desfasoara activitatea, concentrandu-se pe nevoile reale ale oamenilor. Suntem constienti ca in zilele noastre parintii au vieti foarte agitate, dar sunt foarte interesati si de cresterea copiilor. Prin urmare, aplicatia este dovada palpabila ca AXA Asigurari este cu adevarat focusata pe nevoile clientilor / potentialilor clienti, oferindu-le un tool care sa-i ajute sa faca fata cu brio provocarilor din viata de parinte", au declarat reprezentantii AXA Asigurari pentru Digital IQads.

Aplicatia permite conectarea telefoanelor mobile ale celor doi parinti (indiferent de sistemul de operare folosit) pentru ca agenda cu sarcinile legate de cresterea copiilor sa fie vizualizata de amandoi. Astfel, parintii pot sa urmareasca in timp real modificarile facute de unul dintre ei, sau bifarea sarcinilor atunci cand sunt rezolvate.

Din meniul Setari utilizatorii pot adauga numele si fotografiile copiilor, locurile de unde vor fi efectuate sarcinile, numele partenerului si numele orasului pentru a primi prognoza meteo. Apasand "Adauga un task nou" parintele poate alege copiii carora le este dedicat task-ul, responsabilul, data si ora, frecventa evenimentului si poate seta adresa exacta folosind harta integrata in aplicatie.

Dupa finalizare, pot fi urmarite sau modificate detaliile task-ului sau i se poate atasa un memo vocal pentru mai multe explicatii, putand de asemenea sa fie programat ciclic.

Aplicatia este disponibila gratuit in App Store si Google Play Store si a fost dezvoltata de echipa Breeze Mobile si Saatchi & Saatchi X.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related