Ambalaje speciale de sarbatori pentru JOE, create de AMPRO Design

AMPRO Design a dezvolvat ambalajele editiei limitate de Sarbatori JOE Mar si Scortisoara si JOE Martipan, informeaza un comunic at de presa emis de reprezentantii agentiei. De asemenea, agentia a decorat cu stelute si fulgi de nea si ambalajele JOE de 180 de grame.

"Adaptarea ambalajelor la sezonul de iarna inseamna o apropiere emotionala a brand-ului fata de consumator, un fel de a-i spune: 'Ne gandim la tine si chiar ti-am pregatit ceva special de Sarbatori'. Acest lucru presupune o investitie serioasa, pe care putine brand-uri si-o permit. Cei care totusi o fac au un mare impact datorita faptului ca se diferentiaza la raft", declara Irinel Ionescu (Creative Partner, AMPRO Design).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


AMPRO

Infiintata in 2005, AMPRO este cea mai premiata agentie de strategie si design de brand din Romania, care ofera o gama completa de servicii de branding. Obiectivul AMPRO este sa ajute produsele clientilor sa fie... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related